Јавна расправа поводом Нацрта Закона о јавним набавкама у Новом Саду

Јавна расправа поводом Нацрта Закона о јавним набавкама у Новом Саду

Министарство финансија и Управа за јавне набавке у сарадњи са Привредном комором Србије, у понедељак, 8. октобра 2018. године, организовали су округли сто у оквиру Програма јавне расправе о Нацрту закона о јавним набавкама у просторијама Привредне коморе Србије – Регионална привредна комора Нови Сад.

Присутним учесницима јавне расправе, представницима наручилаца и привредницима Јужнобачког округа, презентована су решења предложена у тексту Нацрту закона која су усаглашена са директивама и другим актима Европске уније у области јавних набавки.

Имајући у виду значај Закона о јавним набавкама за пословање привредних субјеката на територији Републике Србије, након презентованих решења спроведена је дискусија и размена мишљења, а све у циљу изналажења најбољих и најцелисходнијих законских решења.

ПРЕЗЕНТАЦИЈА

ФОТО ГАЛЕРИЈА

Објављено у категорији Вести
The development of this website was made possible by the support of the Project: EuropeAid/137117/IH/SER/RS, Support for further improvement of Public Procurement system in Serbia, IPA 2013.

Razvoj ovog sajta omogućen je uz podršku Projekta: EuropeAid/137117/IH/SER/RS, Podrška daljem unapređenju sistema javnih nabavki u Srbiji, IPA 2013