субота, 27.04.2024.
Канцеларија за јавне набавке 5 Вести 5 Одржан вебинар за наручиоце за које набавке спороводе тела за централизоване јавне набавке на тему: „Измене Закона о јавним набавкама и објављивање података о уговорима на Порталу јавних набавки“

Одржан вебинар за наручиоце за које набавке спороводе тела за централизоване јавне набавке на тему: „Измене Закона о јавним набавкама и објављивање података о уговорима на Порталу јавних набавки“

19.03.2024.

Дана 12. марта 2024. године, представници Канцеларије за јавне набавке су у оквиру пројекта „Јавне набавке и добро управљање за већу конкурентност“ у организацији Националне алијансе за локални економски развој и уз подршку Шведске агенције за међународни развој и сарадњу, одржали бесплатан вебинар за наручиоце за које набавке спороводе тела за централизоване јавне набавке.

Поред презентације нових законских решења, полазницима је приказан начин објављивања података о уговорима на Порталу јавних набавки, сходно новим законским и подзаконским решењима која су у примени од 1. јануара 2024. године.

Снимак дела вебинара који се односи на објављивање података о уговорима на Порталу јавних набавки можете погледати овде.