Kancelarija za javne nabavke 5 Vesti 5 Vebinar u cilju promocije Platforme za učenje javnih nabavki za naručioce i ponuđače

Vebinar u cilju promocije Platforme za učenje javnih nabavki za naručioce i ponuđače

15.03.2023.

Kancelarija za javne nabavke, u saradnji sa Nacionalnom alijansom  za lokalni ekonomski razvoj – NALED, vas poziva da prisustvujete vebinaru u cilju promocije Platforme za učenje javnih nabavki za naručioce i ponuđače, koji će se održati dana 27. marta 2023. godine, sa početkom u 09:00 časova. Navedena Platforma izrađena je u okviru projekta „Efektivne javne nabavke u službi ekonomskog rasta“ koji je podržala Švedska agencija za međunarodni razvoj i saradnju (Sida).

Učesnici vebinara će najpre biti upoznati na koji način mogu da kreiraju nalog kako bi pristupili platformi. Nakon toga, učesnicima će biti predstavljen sadržaj platforme koji, pored devet tematskih modula kojima su obuhvaćene sve faze postupka javne nabavke, sadrži i mišljenja Kancelarije za javne nabavke, linkove ka smernicama, priručnicima, uputstvima, modelima akata i dr. Na kraju vebinara, učesnici će imati priliku i da se upoznaju na koji način mogu da provere svoja znanja putem testa koji je predviđen u okviru svakog tematskog modula.

Agendu vebinara možete preuzeti ovde.

Za pristup vebinaru kliknite ovde (https://zoom.us/j/93002621538?pwd=T2JNc1B6ZmdQVzhLczVUYXFWUldtQT09).