Доступна демо платформа новог Портала јавних набавки

Доступна демо платформа новог Портала јавних набавки

Обавештавају се сви учесници у поступку јавне набавке да је од данас, 16.06.2020. године, доступна ДЕМО платформа новог Портала јавних набавки (у даљем тексту: ДЕМО платформа).

Сви учесници у поступку јавне набавке ће путем ДЕМО платформе моћи да се упознају са функционалностима новог Портала јавних набавки, а све у циљу благовремене припреме за почетак примене Закона о јавним набавкама („Службени гласник РС“, број 91/19), од 1. јула 2020. године.

За приступање ДЕМО платформи новог Портала јавних набавки, потребно је да се сваки учесник у поступку јавне набавке регуструје на ДЕМО систем.

Интернет адреса ДЕМО платформе је:  https://portal-jn-demo-web.azurewebsites.net/.

Подаци који се уносе  на ДЕМО платформу неће бити пренети на платформу новог Портала јавних набавки који ће бити у функцији од 1. јула 2020. године.

Администратор система задржава право да обрише податке унете на ДЕМО платформу у било ком тренутку.

Канцеларија за јавне набавке стоји на располагању за сва додатна питања у вези са ДЕМО платформом.

Питања можете поставити путем е-маил адресе: portal@ujn.gov.rs

Објављено у категорији Вести
The development of this website was made possible by the support of the Project: EuropeAid/137117/IH/SER/RS, Support for further improvement of Public Procurement system in Serbia, IPA 2013.

Razvoj ovog sajta omogućen je uz podršku Projekta: EuropeAid/137117/IH/SER/RS, Podrška daljem unapređenju sistema javnih nabavki u Srbiji, IPA 2013