Тренинг семинар: „ЈАВНЕ НАБАВКЕ У ПРАКСИ“, Вршац 8. – 9. септембар 2011. године

Тренинг семинар: „ЈАВНЕ НАБАВКЕ У ПРАКСИ“, Вршац 8. – 9. септембар 2011. године

Управа за јавне набавке Републике Србије и УНДП пројекат „Јачање махенизама одговорности у јавним финансијама“ одржали су други тренинг „Јавне набавке у пракси“ намењем пилот градовима укљученим у пројекат (Суботица, Нови Сад, Панчево, Пожаревац и Ниш), 8. и 9. септембра 2011. године у Вршцу.

Циљ тренинга јесте да се ојачају капацитети запослених на пословима јавних набавки у јединицама локалне самоуправе.
У својству предавача, поред стручњака из Управе за јавне набавке, тренингу су присуствовали господин Радослав Сретеновић, председник Државне ревизорске институције и господин Игор Шолтес, председник ДРИ Словеније који су учесницима приближили процес ревизије јавних набавки на локалном нивоу.

Обуци је присуствовало више од 20 запослених из пилот градова, током које су упознати са регионалним искуствима, добрим праксама и различитим развојним областима јавних набавки. Посебну област обуке представљала је и интерактивна радионица за употребу Софтвера за спровођење поступка јавних набавки, који је развијен у оквиру пројекта.

Програм рада

Програм рада

Презентације

сретен

Радослав Сретеновић, председник Државне ревизорске институције Републике Србије

солтес

Игор Шолтес, председник Државне ревизорске институције Републике Словеније

Сале и Ђоле

Саша Варинац и Ђорђе Белензада, Управа за јавне набавке

Сандра

Сандра Вучетић, Управа за јавне набавке

слика

Фотографија

Фотографија

Објављено у категорији Вести
The development of this website was made possible by the support of the Project: EuropeAid/137117/IH/SER/RS, Support for further improvement of Public Procurement system in Serbia, IPA 2013.

Razvoj ovog sajta omogućen je uz podršku Projekta: EuropeAid/137117/IH/SER/RS, Podrška daljem unapređenju sistema javnih nabavki u Srbiji, IPA 2013