Семинар о јавним набавкама на Косову и Метохији

Семинар о јавним набавкама на Косову и Метохији

У организацији Министарства за Косово и Метохију, представници Управе за јавне набавке одржали су семинар за представнике 19 српских општина и 2 округа са Косова и Метохије, у Звечану, 24.02.2010. године.

Циљ семинара је био да се представници српских локалних самоуправа са подручја Косова и Метохије упознају са начинима превазилажења проблема у практичној примени Закона о јавним набавкама, као и да успоставе непосредну сарадњу са Управом за јавне набавке како би у будућности ефикасније решавали практична питања.

Предавачи на семинару су били: Саша Варинац, Ђорђе Белензада и Предраг Јовановић (видети програм рада).

На семинару су учествовали представници следећих српских општина: Звечан, Зубин Поток, Лепосавић, Косовска Митровица, Гњилане, Косово Поље, Урошевац, Косовска Каменица, Гора, Исток, Штрпце, Ораховац, Ђаковица, Клина, Липљан, Обилић, Приштина, Вучитрн и Србица.

Семинару су, такође, присуствовали и представници Косовско-митровачког и Косовског управног округа.

Програм рада

Линкови

Министарство за Косово и Метохију

Фото галерија
Објављено у категорији Вести
The development of this website was made possible by the support of the Project: EuropeAid/137117/IH/SER/RS, Support for further improvement of Public Procurement system in Serbia, IPA 2013.

Razvoj ovog sajta omogućen je uz podršku Projekta: EuropeAid/137117/IH/SER/RS, Podrška daljem unapređenju sistema javnih nabavki u Srbiji, IPA 2013