Осмо заседање Конференције држава уговорница УН Конвенције против корупције (UNCAC)

Осмо заседање Конференције држава уговорница УН Конвенције против корупције (UNCAC)

Представник Управе за јавне набавке набавке учествовао је на осмом заседању Конференције држава уговорница УН Конвенције против корупције (UNCAC), која се одржавала у Абу Дабију.

Заседање је окупило више од хиљаду учесника. Поред пленарног заседања, одржан је и низ тематских панел дискусија. Представник Управе за јавне набавке учествовао је у панел дискусији под називом: „Будућност антикоруптивне борбе и како иновативна технолошка решења помажу у превенцији и детекцији корупције“. Представљен је нови Портал јавних набавки који ће бити у употреби од 01.07.2020. године, са посебним освртом на дигитализацију процеса јавних набавки и планирану имплементацију стандарда отворених података са циљем повећања транспарентности поступака јавних набавки.

 

 

Објављено у категорији Вести
The development of this website was made possible by the support of the Project: EuropeAid/137117/IH/SER/RS, Support for further improvement of Public Procurement system in Serbia, IPA 2013.

Razvoj ovog sajta omogućen je uz podršku Projekta: EuropeAid/137117/IH/SER/RS, Podrška daljem unapređenju sistema javnih nabavki u Srbiji, IPA 2013