Regionalna konferencija: „Javne nabavke, koncesije i javno-privatno partnerstvo“

Regionalna konferencija: „Javne nabavke, koncesije i javno-privatno partnerstvo“

U organizaciji Uprave za javne nabavke, Misije OEBS-a u Srbiji i Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP), održana je regionalna konferencija: „Javne nabavke, koncesije i javno-privatno partnerstvo“, u Beogradu, 17 i 18. juna 2010. godine

U prvom delu konferencije (prvi dan), razmatrana su aktuelna pitanja obuke/sertifikacije službenika za javne nabavke, objedinjenih/centralizovanih javnih nabavki i nacionalnih strategija za razvoj sistema javnih nabavki. Učestvovali su predstavnici centralnih tela za javne nabavke iz: Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije.

U drugom delu konferencije (drugi dan), razmatrana su pitanja koncesija i javnog-privatnog partnerstva, koncepti primenjeni u Sloveniji i Hrvatskoj i njihova praktična iskustva.

Program rada

Transkript

Foto galerija

Objavljeno u kategoriji Vesti
The development of this website was made possible by the support of the Project: EuropeAid/137117/IH/SER/RS, Support for further improvement of Public Procurement system in Serbia, IPA 2013.

Razvoj ovog sajta omogućen je uz podršku Projekta: EuropeAid/137117/IH/SER/RS, Podrška daljem unapređenju sistema javnih nabavki u Srbiji, IPA 2013