Javna rasprava povodom Nacrta Zakona o javnim nabavkama u Novom Sadu

Javna rasprava povodom Nacrta Zakona o javnim nabavkama u Novom Sadu

Ministarstvo finansija i Uprava za javne nabavke u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, u ponedeljak, 8. oktobra 2018. godine, organizovali su okrugli sto u okviru Programa javne rasprave o Nacrtu zakona o javnim nabavkama u prostorijama Privredne komore Srbije – Regionalna privredna komora Novi Sad.

Prisutnim učesnicima javne rasprave, predstavnicima naručilaca i privrednicima Južnobačkog okruga, prezentovana su rešenja predložena u tekstu Nacrtu zakona koja su usaglašena sa direktivama i drugim aktima Evropske unije u oblasti javnih nabavki.

Imajući u vidu značaj Zakona o javnim nabavkama za poslovanje privrednih subjekata na teritoriji Republike Srbije, nakon prezentovanih rešenja sprovedena je diskusija i razmena mišljenja, a sve u cilju iznalaženja najboljih i najcelishodnijih zakonskih rešenja.

PREZENTACIJA

FOTO GALERIJA

Objavljeno u kategoriji Vesti
The development of this website was made possible by the support of the Project: EuropeAid/137117/IH/SER/RS, Support for further improvement of Public Procurement system in Serbia, IPA 2013.

Razvoj ovog sajta omogućen je uz podršku Projekta: EuropeAid/137117/IH/SER/RS, Podrška daljem unapređenju sistema javnih nabavki u Srbiji, IPA 2013