недеља, 19.05.2024.
Канцеларија за јавне набавке 5 Вести 5 Одржане две обуке за наручиоце и понуђаче на тему „Измене и допуне Закона о јавним набавкама, примена еколошких и социјалних елемената у поступцима јавних набавки, примена поступка партнерства за иновације и јачање интегритета, спречавање сукоба интереса и корупције у јавним набавкама“

Одржане две обуке за наручиоце и понуђаче на тему „Измене и допуне Закона о јавним набавкама, примена еколошких и социјалних елемената у поступцима јавних набавки, примена поступка партнерства за иновације и јачање интегритета, спречавање сукоба интереса и корупције у јавним набавкама“

18.12.2023.

Акционим планом за спровођење Програма развоја јавних набавки (2019-2023. године), у оквиру мере „Јачање административних капацитета и едукација“, предвиђене су активности организације обука на тему примене еколошких и социјалних аспеката у поступцима јавних набавки, примене поступка партнерства за иновације и јачање интегритета, спречавање сукоба интереса и корупције у јавним набавкама.

С тим у вези, прву обуку за наручиоце и понуђаче Канцеларија за јавне набавке је уз подршку Привредне коморе Србије – Регионалне привредне коморе Јужнобачког управног округа одржала 6. новембра 2023. године.

Другу обуку за наручиоце и понуђаче Канцеларија је такође уз подршку Привредне коморе Србије одржала дана 14. децембра 2023. године.

Обукама је приступило више од 100 представника наручилаца и понуђача.