Novi Pazar: Radionica za ponuđače

Novi Pazar: Radionica za ponuđače

U organizaciji Misije OEBS u Srbiji, predstavnici Uprave za javne nabavke, dana 11.12.2014. godine u Novom Pazaru, održali su radionicu za ponuđače u javnim nabavkama.

Predstavnici privatnog sektora mogli su da se u potpunosti upoznaju sa mogućnostima Portala javnih nabavki kojim upravlja Uprava za javne nabavke, u smislu najlakšeg korišćenja istog u cilju efikasne pretrage sadržaja koji su od njihovog interesa.

Učesnicima je ukazano na koji način mogu najbolje da sačine svoju ponudu, a da ona bude zakonita i konkurentna, kao i kako i pod kojim uslovima mogu ostvariti zaštitu svojih prava u postupcima javnih nabavki.

Uz opštu ocenu svih učesnika da je radionica bila veoma korisna, Misija OEBS u Srbiji i Uprava za javne nabavke najavili su dalje aktivnosti u cilju edukacije ponuđača u javnim nabavkama.

MEDIJI

 

Objavljeno u kategoriji Vesti
The development of this website was made possible by the support of the Project: EuropeAid/137117/IH/SER/RS, Support for further improvement of Public Procurement system in Serbia, IPA 2013.

Razvoj ovog sajta omogućen je uz podršku Projekta: EuropeAid/137117/IH/SER/RS, Podrška daljem unapređenju sistema javnih nabavki u Srbiji, IPA 2013