Javna rasprava povodom Nacrta Zakona o javnim nabavkama u Nišu

Javna rasprava povodom Nacrta Zakona o javnim nabavkama u Nišu

Ministarstvo finansija i Uprava za javne nabavke u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, u petak, 12. oktobra 2018. godine, organizovali su treći okrugli sto u okviru Programa javne rasprave o Nacrtu zakona o javnim nabavkama u prostorijama Privredne komore Srbije – Regionalna privredna komora Nišavskog, Pirotskog i Topličkog upravnog okruga.

Prisutnim učesnicima javne rasprave, predstavnicima naručilaca i privrednicima, prezentovana su rešenja predložena u tekstu Nacrtu zakona koja su usaglašena sa direktivama i drugim aktima Evropske unije u oblasti javnih nabavki, nakon čega je usledila diskusija i razmena mišljenja, a sve u cilju iznalaženja najboljih i najcelishodnijih zakonskih rešenja.

PREZENTACIJA

FOTO GALERIJA

Objavljeno u kategoriji Vesti
The development of this website was made possible by the support of the Project: EuropeAid/137117/IH/SER/RS, Support for further improvement of Public Procurement system in Serbia, IPA 2013.

Razvoj ovog sajta omogućen je uz podršku Projekta: EuropeAid/137117/IH/SER/RS, Podrška daljem unapređenju sistema javnih nabavki u Srbiji, IPA 2013