Postavljena nova verzija Portala javnih nabavki

Postavljena nova verzija Portala javnih nabavki

Obaveštavamo vas da je postavljena nova verzija Portala javnih nabavki usklađena sa Zakonom o javnim nabavkama koji se primenjuje od 1. aprila 2013. godine, gde možete objavljivati i pretraživati oglase i ostale sadržaje u postupcima javnih nabavki koji se pokreću u skladu sa novim Zakonom.

Portalu pristupate direktno preko adrese http://portal.ujn.gov.rs, ili putem linka na sajtu Uprave za javne nabavke.

Za objavljivanje javnih nabavki, odnosno pretragu postavljenih sadržaja u postupku koji je započet u skladu sa Zakonom o javnim nabavkama iz 2008. godine, molimo vas da pristupite stranici http://stariportal.ujn.gov.rs.

Napominjemo da sva zainteresovana lica mogu besplatno i bez prethodne registracije da vrše pretragu i pregled svih postavljenih sadržaja na Portalu.

Ne zaboravite da obavezno pročitate korisničko uputstvo za rad sa Portalom, koje možete preuzeti ovde. (korisničko uputstvo za rad sa Portalom javnih nabavki)

Objavljeno u kategoriji Vesti
The development of this website was made possible by the support of the Project: EuropeAid/137117/IH/SER/RS, Support for further improvement of Public Procurement system in Serbia, IPA 2013.

Razvoj ovog sajta omogućen je uz podršku Projekta: EuropeAid/137117/IH/SER/RS, Podrška daljem unapređenju sistema javnih nabavki u Srbiji, IPA 2013