Održan vebinar na temu „U susret novom Zakonu o javnim nabavkama“

Održan vebinar na temu „U susret novom Zakonu o javnim nabavkama“

Dana 11.6.2020. godine, u organizaciji NALEDA i Poslovnog udruženja ponuđača Srbije, a uz podršku Uprave za javne nabavke i eksperata iz oblasti javnih nabavki, održan je vebinar na temu „U susret novom Zakonu o javnim nabavkama“.

Vebinar je održan u cilju pripreme naručilaca i ponuđača za početak primene Zakona o javnim nabavkama („Službeni glasnik RS“, broj 91/19), od 1. jula 2020. godine.

Vebinaru je pristupilo ukupno 255 učesnika.

Učesnici vebinara su imali priliku da se upoznaju sa elektronskom komunikacijom prema novom Zakonu o javnim nabavkama, sa opštim podacima o novom Portalu javnih nabavki  – moduli i funkcionalnosti, kao i sa ključnim delovima Portala javnih nabavki za naručioce i ponuđače.

Takođe, zaposleni u Upravi za javne nabavke su odgovorili na pitanja koja su postavljena do dana održavanja vebinara.

Održani vebinar možete pogledati putem linka: https://www.youtube.com/watch?v=V8atMnCHK9o&t=630s.

Objavljeno u kategoriji Vesti
The development of this website was made possible by the support of the Project: EuropeAid/137117/IH/SER/RS, Support for further improvement of Public Procurement system in Serbia, IPA 2013.

Razvoj ovog sajta omogućen je uz podršku Projekta: EuropeAid/137117/IH/SER/RS, Podrška daljem unapređenju sistema javnih nabavki u Srbiji, IPA 2013