KOORDINATIVNI SASTANAK TELA ZA JAVNE NABAVKE

KOORDINATIVNI SASTANAK TELA ZA JAVNE NABAVKE

U ponedeljak, 8. aprila 2013. god, u prostorijama Republičke komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki održan je koordinativni sastanak na kome su, pored domaćina, učestvovali Državna revizorska institucija i Uprava za javne nabavke.

Na sastanku su diskutovana pitanja primene Zakona o javnim nabavkama kako bi se došlo do usaglašenih stavova sve tri institucije. Predsednik Državne revizorske institucije, g. Radoslav Sretenović je istakao značaj ovakvih radnih sastanaka i izrazio spremnost za učestvovanje DRI u njima. Direktor Uprave za javne nabavke, g. Predrag Jovanović je istakao potrebu za uspostavljanjem redovne operativne komunikacije kako bi se ostvarila pravovremena razmena mišljenja i usaglašavanje stavova po bitnim pitanjima primene Zakona kako bi naručioci dobili mišljenja i tumačenja koja su usaglašena od strane sva tri tela. Predsednik Republičke komisije, g. Saša Varinac predložio je da se odrede lica za komunikaciju u ime svake od institucija preko kojih će se odvijati dalja operativna razmena informacija i koordinacija u zauzimanju usaglašenih stavova, što je odmah i učinjeno.

Foto galerija

slika 1

Slika 2

slika 3

Objavljeno u kategoriji Vesti
The development of this website was made possible by the support of the Project: EuropeAid/137117/IH/SER/RS, Support for further improvement of Public Procurement system in Serbia, IPA 2013.

Razvoj ovog sajta omogućen je uz podršku Projekta: EuropeAid/137117/IH/SER/RS, Podrška daljem unapređenju sistema javnih nabavki u Srbiji, IPA 2013