Seminar o planiranju javnih nabavki

Seminar o planiranju javnih nabavki

Uprava za javne nabavke i Uprava za zajedničke poslove republičkih organa, uz učešće Državne revizorske institicije i Republičke komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki, ogranizovali su seminar o planiranju javnih nabavki za predstavnike ministarstava i drugih naručilaca, 28.11.2014. godine u Beogradu.

Na skupu je učestvovalo 70 polaznika na kome su razmatrana pitanja pripreme planova javnih nabavki od strane organa državne uprave, kao i praktična pitanja planiranja centralizovanih javnih nabavki za 2015. godinu. Uprava za zajedničke poslove je predstavila posebnu veb aplikaciju preko koje će joj se dostavljati planovi nabavki za 2015. godinu za postupke koji su planirani da se sprovedu centralizovano, preko UZZPRO.

Objavljeno u kategoriji Vesti
The development of this website was made possible by the support of the Project: EuropeAid/137117/IH/SER/RS, Support for further improvement of Public Procurement system in Serbia, IPA 2013.

Razvoj ovog sajta omogućen je uz podršku Projekta: EuropeAid/137117/IH/SER/RS, Podrška daljem unapređenju sistema javnih nabavki u Srbiji, IPA 2013