Seminar o javnim nabavkama na Kosovu i Metohiji

Seminar o javnim nabavkama na Kosovu i Metohiji

U organizaciji Ministarstva za Kosovo i Metohiju, predstavnici Uprave za javne nabavke održali su seminar za predstavnike 19 srpskih opština i 2 okruga sa Kosova i Metohije, u Zvečanu, 24.02.2010. godine.

Cilj seminara je bio da se predstavnici srpskih lokalnih samouprava sa područja Kosova i Metohije upoznaju sa načinima prevazilaženja problema u praktičnoj primeni Zakona o javnim nabavkama, kao i da uspostave neposrednu saradnju sa Upravom za javne nabavke kako bi u budućnosti efikasnije rešavali praktična pitanja.

Predavači na seminaru su bili: Saša Varinac, Đorđe Belenzada i Predrag Jovanović (videti program rada).

Na seminaru su učestvovali predstavnici sledećih srpskih opština: Zvečan, Zubin Potok, Leposavić, Kosovska Mitrovica, Gnjilane, Kosovo Polje, Uroševac, Kosovska Kamenica, Gora, Istok, Štrpce, Orahovac, Đakovica, Klina, Lipljan, Obilić, Priština, Vučitrn i Srbica.

Seminaru su, takođe, prisustvovali i predstavnici Kosovsko-mitrovačkog i Kosovskog upravnog okruga.

Program rada

Linkovi

Ministarstvo za Kosovo i Metohiju

Foto galerija
Objavljeno u kategoriji Vesti
The development of this website was made possible by the support of the Project: EuropeAid/137117/IH/SER/RS, Support for further improvement of Public Procurement system in Serbia, IPA 2013.

Razvoj ovog sajta omogućen je uz podršku Projekta: EuropeAid/137117/IH/SER/RS, Podrška daljem unapređenju sistema javnih nabavki u Srbiji, IPA 2013