Регионална конференција: „Jавне набавке, концесије и јавно-приватно партнерство“

Регионална конференција: „Jавне набавке, концесије и јавно-приватно партнерство“

У организацији Управе за јавне набавке, Мисије ОЕБС-а у Србији и Програма Уједињених нација за развој (УНДП), одржана је регионална конференција: „Јавне набавке, концесије и јавно-приватно партнерство“, у Београду, 17 и 18. јуна 2010. године

У првом делу конференције (први дан), разматрана су актуелна питања обуке/сертификације службеника за јавне набавке, обједињених/централизованих јавних набавки и националних стратегија за развој система јавних набавки. Учествовали су представници централних тела за јавне набавке из: Словеније, Хрватске, Босне и Херцеговине, Црне Горе и Србије.

У другом делу конференције (други дан), разматрана су питања концесија и јавног-приватног партнерства, концепти примењени у Словенији и Хрватској и њихова практична искуства.

Програм рада

Транскрипт

Фото галерија

Објављено у категорији Вести
The development of this website was made possible by the support of the Project: EuropeAid/137117/IH/SER/RS, Support for further improvement of Public Procurement system in Serbia, IPA 2013.

Razvoj ovog sajta omogućen je uz podršku Projekta: EuropeAid/137117/IH/SER/RS, Podrška daljem unapređenju sistema javnih nabavki u Srbiji, IPA 2013