Radionica: Model konkursne dokumentacije za nabavku usluge osiguranja

Radionica: Model konkursne dokumentacije za nabavku usluge osiguranja

Uprava za javne nabavke je dana 10. aprila 2018. godine u Beogradu, uz podršku Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) i Švedske agencije za međunarodni razvoj i saradnju (SIDA), organizovala drugu radionicu sa ciljem razmatranja sadržine pripremljenog modela konkursne dokumentacije za konkretan predmet javne nabavke, i to usluge osiguranja (lica, imovine i vozila).

U radionici su učestvovali predstavnici naručilaca ali i veliki broj predstavnika ponuđača, osiguravajućih kuća. U živoj i interaktivnoj diskusiji razmatrana je primenljivost datog modela, naročito kada je reč o definisanju predmeta usluge osiguranja, uslova za učešće u postupku javne nabavke i predloženih elemenata kriterijuma ekonomski najpovoljnije ponude.

Učesnici su dali veoma konkstruktivne primedbe, mišljenja i sugestije koje će sigurno biti od značaja za finalizaciju predmetnog dokumenta pre njegovog objavljivanja na internet stranici Uprave za javne nabavke.

Uprava za javne nabavke ovim putem zahvaljuje svim učesnicima radionice.

FOTO GALERIJA

Objavljeno u kategoriji Vesti
The development of this website was made possible by the support of the Project: EuropeAid/137117/IH/SER/RS, Support for further improvement of Public Procurement system in Serbia, IPA 2013.

Razvoj ovog sajta omogućen je uz podršku Projekta: EuropeAid/137117/IH/SER/RS, Podrška daljem unapređenju sistema javnih nabavki u Srbiji, IPA 2013