Okrugli sto u okviru Programa javne rasprave o Predlogu strategije razvoja javnih nabavki u Republici Srbiji

Okrugli sto u okviru Programa javne rasprave o Predlogu strategije razvoja javnih nabavki u Republici Srbiji

Uprava za javne nabavke, u sredu, 17. jula 2019. godine, organizovala je okrugli sto u okviru Programa javne rasprave o Predlogu strategije razvoja javnih nabavki u Republici Srbiji za period 2019-2023. godine u Klubu poslanika u Beogradu.

Prisutnim učesnicima javne rasprave prezentovan je sadržaj Predloga strategije koja je usaglašena sa drugim nacionalnim strateškim dokumentima, kao i rešenjima koja se nalaze u Zakonu o javnim nabavkama i podzakonskim aktima iz oblasti javnih nabavki. Imajući u vidu značaj Strategije za dalji razvoj i unapređenje sistema javnih nabavki u Republici Srbiji, usledila je diskusija i razmena mišljenja, a sve u cilju iznalaženja najboljih i najcelishodnijih rešenja.

Objavljeno u kategoriji Vesti
The development of this website was made possible by the support of the Project: EuropeAid/137117/IH/SER/RS, Support for further improvement of Public Procurement system in Serbia, IPA 2013.

Razvoj ovog sajta omogućen je uz podršku Projekta: EuropeAid/137117/IH/SER/RS, Podrška daljem unapređenju sistema javnih nabavki u Srbiji, IPA 2013