Poslednji ispitni rok za službenika za javne nabavke po važećem Zakonu

Poslednji ispitni rok za službenika za javne nabavke po važećem Zakonu

Poštovane kolege, obaveštavamo Vas da je poslednji ispitni rok za polaganje ispita za službenika za javne nabavke u skladu sa Zakonom o javnim nabavkama („Službeni glasnik RS“, broj 116/08) i Pravilnikom o postupku izdavanja sertifikata za službenika za javne nabavke („Službeni glasnik RS“, broj 50/09) mart mesec, s obzirom da od 01. aprila 2013. godine kreće primena novog Zakona o javnim nabavkama („Službeni glasnik RS“, broj 124/12), kao i da danom početka primene novog Zakona prestaje da važi Zakon o javnim nabavkama („Službeni glasnik RS“, broj 116/08) i podzakonski akti doneti na osnovu ovog zakona.

Molimo da prijave dostavite blagovremeno kako bi bili u mogućnosti da organizujemo potreban broj ispita shodno pristiglim prijavama, a imajući u vidu i da se o odobravanju polaganja ispita kandidat obaveštava najkasnije 15 dana pre dana održavanja ispita.

Objavljeno u kategoriji Vesti
The development of this website was made possible by the support of the Project: EuropeAid/137117/IH/SER/RS, Support for further improvement of Public Procurement system in Serbia, IPA 2013.

Razvoj ovog sajta omogućen je uz podršku Projekta: EuropeAid/137117/IH/SER/RS, Podrška daljem unapređenju sistema javnih nabavki u Srbiji, IPA 2013