Одржан округли сто у сарадњи са Aмеричком привредном комором

Одржан округли сто у сарадњи са Aмеричком привредном комором

Дана 17.11.2020. године, у сарадњи са Америчком привредном комором одржан је округли сто на тему „Новине у Закону о јавним набавкама – транспарентност процеса као главни циљ“.

Представници компанија чланица Америчке привредне коморе имали су прилику да о кључним новинама дискутују са представницима Канцеларије за јавне набавке.

Током једноипочасовне дискусије са модераторима округлог стола, представници Канцеларије за јавне набавке су одговорили на сва питања која се односе на примену новог Закона о јавним набавкама, првенствено у областима повећања транспарентности, конкурентности, једнакости понуђача и доказивања критеријума за квалитативни избор привредног субјекта.

Вебинару је приступило око 30 компанија чланица Америчке привредне коморе.

Објављено у категорији Вести
The development of this website was made possible by the support of the Project: EuropeAid/137117/IH/SER/RS, Support for further improvement of Public Procurement system in Serbia, IPA 2013.

Razvoj ovog sajta omogućen je uz podršku Projekta: EuropeAid/137117/IH/SER/RS, Podrška daljem unapređenju sistema javnih nabavki u Srbiji, IPA 2013