Обука о сузбијању злоупотреба у јавним набавкама

Обука о сузбијању злоупотреба у јавним набавкама

Представница Управе за јавне набавке учествовала на тродневној радионици „Проактивне истраге коруптивних предмета, предмета финансијских превара и привредног криминала: Обука за тужиоце, полицијске инспекторе и заједничке истражне тимове/ударне групе“, која је одржана у Нишу од 7-9. новембра.

То је четврта практична обука у 2017. години на којој је, поред осталог, разматрана студија случаја злоупотребе у вези са јавном набавком.

Програм обуке израђен је у циљу унапређења капацитета тужилаца, полицијских инспектора и других регулаторних органа за проактивне истраге и процесуирање привредног криминала и коруптивних предмета, као и обезбеђивање подршке за формирање нових, специјализованих тужилачких и полицијских јединица, као и судских одељења за борбу против корупције и привредног криминала.

 

Објављено у категорији Вести
The development of this website was made possible by the support of the Project: EuropeAid/137117/IH/SER/RS, Support for further improvement of Public Procurement system in Serbia, IPA 2013.

Razvoj ovog sajta omogućen je uz podršku Projekta: EuropeAid/137117/IH/SER/RS, Podrška daljem unapređenju sistema javnih nabavki u Srbiji, IPA 2013